Chef CRISTI DOBRE – împreună cu elevii liceului nostru 02-03.10.2018

Chef CRISTI DOBRE- artă și pasiune pentru gătit

L.T. S. M. BUZĂU, liceu cu vechime și experiență în pregătirea elevilor pentru meseria de bucătar, a avut ca oaspete pe chef bucătar CRISTI DOBRE, în data de 2.10.2018. . Acesta a vorbit elevilor noștrii despre cât de sus te poate duce pasiunea pentru gătit, despre frumusețea dar și efortul și sacrificiile depuse în descoperirea unuia dintre cele mai grele dar totodată fascinante meserii din lume.

Spre finalul activității chef CRISTI a prezentat elevilor noștrii tehnici moderne de lucru și rețete culinare apreciate în restaurantele din Europa.

Astăzi, 3.10. 2018, elevi inimoși și harnici ai LICEULUI TEHNOLOGIC MESERII ȘI SERVICII BUZĂU au dat o mână de ajutor în acțiunea pusă la cale de chef bucătar Cristi Dobre, de a oferi o masă de zile mari copiilor orfani și a persoanelor fără adăpost din oraș. Elevii noștri au fost foarte bucuroși că au făcut parte din această mare echipă, alături de profesioniști. Au dovedit că le  place meseria de bucatar și au fost încântați să învețe de la cei mai buni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.